Vabilo PVD Sever Zasavje - Pohod na Prvine, 6.4.2019

Spominski pohod

PVD Zasavje

PVD Sever Zasavje na podlagi letnega programa aktivnosti organizira v soboto, 6. aprila 2019, spominski pohod članov društva, povezanega z aktivnostmi organov za notranje zadeve na Prvinah v letu 1991 in v spomin na umrle člane društva.

Zbor pohodnikov je ob 7.45 uri pri Gasilskem domu Zagorje, kjer bo pozdrav prisotnim, start pohoda pa ob 08.00 uri. Cilj pohoda je spominsko obeležje PVD Sever Zasavje na Prvinah, pohod do Prvin traja cca 3 ure. V primeru dežja pohod odpade, o čemer bomo prijavljene predhodno obvestili.
Pot ni zahtevna, od pohodnikov se pričakuje, da bodo ustrezno opremljeni in kondicijsko pripravljeni. Trasa pohoda je: Gasilski dom Zagorje, Ocepkova gmajna (mimo Delavskega doma), Ruardi, Klančiše, Sv. Primož, Čemšenik in zaključek na Prvinah. Po zaključku pohoda bo na Prvinah ob objektu, kjer stoji spominsko obeležje našega društva, družabno srečanje.
Tisti, ki ste se naših pohodov že udeležili in imate izkaznice pohodov PVD Sever Zasavje, le-to prinesite s seboj.Zaradi organizacije je potrebna prijava, ki jih zbira sekretarka društva do četrtka, 4.4.2019 (na e-naslov natasa.saviozzi@gmail.com ali gsm 031-631-935).

Vodja pohoda je Anton Baš (041 529 028), podpredsednik odbora Zagorje.

Veteranski pozdrav,


sekretarka
Nataša Saviozzi